Moleküler Biyoloji Bilim Dalı Yüksek Lisans Programı - Başvuru ve Ücretler

Öğrencilerin bu Programa kabulünde Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin öğrenci kabulü ile ilgili olan maddeleri esas alınacaktır. Programa ilgili üniversitelerin biyoloji, tıp, eczacılık, veterinerlik, psikoloji bölümlerinden mezun olan öğrenciler başvuru yapabileceklerdir. Yüksek lisans programından mezun olabilmek için iki yıl içinde (4 dönem) en az 21 kredi toplamak zorundadırlar. Ayrıca öğrenciler ders dışı zamanlarda laboratuvarda yürütülen çalışmalara da katılarak laboratuvar bilgi ve kültürlerini uygulamalı olarak pekiştireceklerdir. Öğrenciler yüksek lisans programına başvurmadan önce danışman öğretim üyelerini seçebilecekleri gibi kredilerin toplanmasından sonra da danışman öğretim üyelerini seçebileceklerdir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER

1 – Başvuru dilekçesi

2 – Diploma (Aslı veya onaylı örneği)

3 – Nüfus cüzdanı fotokopisinin onaylı örneği

4 – 2 adet fotoğraf

5 – Not durum belgesi (onaylı örneği)

6 –  (ALES –SAYISAL  puan türünden en az  55.) ÖSYM  Sınav sonuç belgesi veya

bilgisayar çıktısı. ( Tezsiz Program Öğrencilerinden Kayıt Esnasında ALES Puanı istenilmemektedir. )

MOLEKÜLER BİYOLOJİ YÜKSEK  MÜLAKAT SINAV TARİHİ

Mülakat Sınavı

01.02.2017 Saat 14:00, Çarşı Yerleşkesi

YER: ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ MERKEZ YERLEŞKESİ

NOT: KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR SINAV SONUÇLARI İLAN EDİLDİKTEN HEMEN SONRA KAYITLARINI YAPTIRABİLİRLER

PROGRAM  ÜCRETİ:

Tezli: 18.350 TL (KDV Dahil)

Tezsiz: 12.250 TL (KDV Dahil)

YÜKSEK LİSANS ÖN KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Yüksek Lisans bursları hakkında bilgi almak için tıklayınız.