Moleküler Biyoloji Bilim Dalı Yüksek Lisans Programı - Başvuru ve Ücretler

Öğrencilerin bu Programa kabulünde Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin öğrenci kabulü ile ilgili olan maddeleri esas alınacaktır. Programa ilgili üniversitelerin biyoloji, tıp, eczacılık, veterinerlik, psikoloji bölümlerinden mezun olan öğrenciler başvuru yapabileceklerdir. Yüksek lisans programından mezun olabilmek için iki yıl içinde (4 dönem) en az 21 kredi toplamak zorundadırlar. Ayrıca öğrenciler ders dışı zamanlarda laboratuvarda yürütülen çalışmalara da katılarak laboratuvar bilgi ve kültürlerini uygulamalı olarak pekiştireceklerdir. Öğrenciler yüksek lisans programına başvurmadan önce danışman öğretim üyelerini seçebilecekleri gibi kredilerin toplanmasından sonra da danışman öğretim üyelerini seçebileceklerdir.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER

1 – Başvuru dilekçesi

2 – Diploma (Aslı veya onaylı örneği)

3 – Nüfus cüzdanı fotokopisinin onaylı örneği

4 – 2 adet fotoğraf

5 – Not durum belgesi (onaylı örneği)

6 – Referans Mektubu istenmemektedir.

7 –  (ALES –SAYISAL  puan türünden en az  55.) ÖSYM  Sınav sonuç belgesi veya

bilgisayar çıktısı. ( Tezsiz Program Öğrencilerinden Kayıt Esnasında ALES Puanı istenilmemektedir. )

MOLEKÜLER BİYOLOJİ YÜKSEK  MÜLAKAT SINAV TARİHİ

Mülakat Sınavı

12.09.2017 - Saat: 14:00

YER: ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ MERKEZ YERLEŞKESİ

NOT: KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR SINAV SONUÇLARI İLAN EDİLDİKTEN HEMEN SONRA KAYITLARINI YAPTIRABİLİRLER

PROGRAM  ÜCRETİ:

Moleküler Biyoloji Yüksek Lisans Programı
2017 - 2018 Yılı KDV Dahil Toplam Tutar
Üsküdar Üniversitesi Mezunlarına %50 Burslu Tutarı
Bireysel Başvurularda %30 Burslu Tutarı
Moleküler Biyoloji Yüksek Lisans (Tezli)
15.000,00 TL
7.500,00 TL
10.500,00 TL
Moleküler Biyoloji Yüksek Lisans (Tezsiz)
13.000,00 TL
6.500,00 TL
9.100,00 TL

*Yüksek lisans ve Doktora programlarına tez ücreti dahildir.

Tezli yüksek lisans program ücreti 4 yarıyılı kapsamaktadır.

Tezsiz Yüksek lisans program ücreti 3 yarıyılı kapsamaktadır.

Yukarıdaki eğitim sürelerinin uzaması halinde her dönem için bir bilimsel hazırlık ders ücreti ile ücretlendirilir.

Tezsiz yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartı ya da anlaşmalı banka mevduat hesabı ile maksimum 12 taksit ile taksitlendirilebilir.

Tezli yüksek lisans programlarında anlaşmalı banka kredi kartları ile 12,anlaşmalı banka mevduat hesabı ile 12-18 taksit ile taksitlendirilebilir. %25 peşinat ödenmesi durumunda 24 taksit ile taksitlendirilebilir.

Kullanılabilir limiti öğrenim ücretini ödemeye yeterli İş Bankası, Yapı Kredi, Türkiye Finans, Garanti, tüm Maximum, World ve tüm Bonus kredi kartlarıyla ödeme yapılabilir.

Peşin ödemelerde %5 peşin ödeme indirimi uygulanır.

Online Ön Kayıtlarımız 16.05.2017 Tarihinde başlamıştır.

YÜKSEK LİSANS ÖN KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Yüksek Lisans bursları hakkında bilgi almak için tıklayınız.